Kategorier

På denne side finder du en liste over titler, jeg tidligere har udgivet, og titler på vej.

"Frida" (roman), 2021

Frida lider af selektiv mutisme; en angstlidelse, hun har haft, siden hun var barn, og som forhindrer hende i at tale frit. Hun burde være vokset fra det i en alder af toogtredive, men tavsheden plager hende stadig og gør det svært for hende at leve det liv, hun ønsker.

Livet bliver ikke mindre kompliceret, da forholdet til kæresten begynder at vakle, og Fridas i forvejen lille omgangskreds på kort tid truer med at svinde ind til ingenting. I løbet af en enkelt sommer bliver Fridas far alvorligt syg af kræft, og barndomsveninden Agnes forelsker sig. Den isolation, Frida altid har frygtet, rykker helt tæt på, og hun står over for sit livs sværeste udfordring.

Udkommer på forlaget Brændpunkt den 21. maj 2021.

"Saga" (roman), 2018

Saga og Mike er på vej til Seattle. Mike er blevet forfremmet, og udadtil ser alting godt ud: Saga og Mike har hus, børn og en god økonomi, men under den perfekte overflade ligger dæmonerne på lur. Tilværelsen begynder at slå revner, og gamle familiehemmeligheder dukker frem fra sprækkerne. Snart bliver Saga nødt til at vælge, om hun vil redde sig selv, eller om hun vil blive og forsøge at redde stumperne af den tilværelse, hun altid har drømt om.

Bogen er udgået fra forlaget i 2020, men den kan stadig lånes på biblioteket.

Noveller

Jeg har skrevet flere noveller. Et par af dem er publiceret på Facebook. Læs for eksempel om Louise og Tobias, der kommer til at sidde fast i en elevator, eller læs om Ellen, der bruger hele ugen på at vente på Lokalavisen.

Kronikker

I 2014 vandt jeg Informations kronikkonkurrence med denne kronik om lykken:

Hvor fanden blev lykken af?

 

Samme år fik jeg publiceret en kronik i Politiken i deres serie om autofiktion:

Stolthed står for fald