Kategorier

Bogrummet.dk

Bogen fangede mig fra første side, jeg blev grebet af historien om Saga, og følte næsten, at jeg kendte hende. Det er en nervepirrende fortælling, man må hele tiden læse videre, mens man håber på, at Saga og Carl-Emil slipper væk i tide.

Det er skræmmende at se, hvordan et forhold, der starter med forelskelse, udvikler sig til et sandt mareridt. […] Det er en flot debutroman, som jeg bestemt kan anbefale.

(Vibeke Holm Andersen)

Københavneravisen

Sussie Maria Pilegaard kalder sin roman Saga for en psykologisk thriller, og sådan udvikler den sig også efterhånden. Men egentlig er det en roman om et ægteskab, der burde være godt, men hvor både Saga og hendes mand Mike bærer rundt på nogle dæmoner, som har deres udspring helt tilbage i barndommen […]

Der er tale om en velskrevet og uhyggeligt medrivende roman, som man læser ud i ét stræk. Forfatteren vandt i 2014 Dagbladet Informations kronikkonkurrence med ”Hvor fanden blev lykken af”, og hun er cand. mag. I psykologi og kultur, hvad romanen også bærer præg af. Den kan varmt anbefales.

(Jannik Lunn)

Krimihjerte

Saga er en psykologisk thriller. Jeg kunne slet ikke slippe den, da jeg først var gået i gang med at læse.

Det er en historie som gav mig en knude i maven lige fra første side. Samtidig løber det dig koldt ned af ryggen. Det som jeg bedst kan sammenligne den med indholdsmæssigt er Liza Marklunds Forelskede sig til et mareridt. […]

Opbygningen er uhyggelig realistisk. Den er intens, uhyggelig god og grusom i al sin enkelhed.

(Lone Maj Knudsen)

saxo.com

Med Saga har Sussie Maria Pilegaard begået en særdeles flot og velskrevet psykologisk thriller. Skriveteknisk ligger denne roman helt i toppen, og når man tillægger et farvestrålende persongalleri med en suverænt skildret Mike, så skal du ikke tage hul på Saga, hvis ellers du har din nattesøvn kær. Jeg giver Saga mine varmeste anbefalinger, og glæder mig til næste bog fra denne forfatters hånd.

(Maya S.)

 

Særdeles flot skrevet psykologisk thriller, hvor forfatteren virkelig forstår at få persongalleriet til at fremstå knivskarpt. Tager du først hul på Saga, så slipper du den ikke igen, og regn med at din nattesøvn bliver væsentligt reduceret – så er det sagt.

(Walther H.)

mofibo

Rigtig god og meget meget uhyggelig! Velskrevet og et godt emne at skrive om.

(Anette Vegeberg)

 

Fantastisk, det er længe siden jeg ikke har kunne slippe en bog. Så spændende og forfærdelig uhyggelig. Godt gået Sussie

(Anette Bang)

Bogpusheren

Der er tale om en velskrevet og uhyggeligt medrivende roman, som man læser ud i ét stræk. Forfatteren vandt i 2014 Dagbladet Informations kronikkonkurrence med ”Hvor fanden blev lykken af”, og hun er cand. mag. i psykologi og kultur, hvad romanen også bærer præg af. Den kan varmt anbefales.

(Jannik Lunn)

Bogrummet.dk

Det er nemt at lade sig rive med ind i Sagas univers. På trods af bogen ikke er en gyser i ordets forstand, får man gang på gang lyst til at råbe til Saga, at hun skal vende om og stikke af. Man får indblik i det destruktive ægteskabelige forhold mellem Saga og Mike, og forholdets udvikling fra stormende forelskelse til et knap så velfungerende ægteskab 5 år senere.

Jeg synes, bogen var virkelig interessant; det tog mig ikke mange dage at læse mig igennem bogens knap 400 sider. Særligt synes jeg forfatteren formåede at skabe nogle stærke og troværdige personer, og både give et billede af personen i nutiden samt fortællinger fra fortiden, der har gjort dem til dem de er i dag.

(Line Holm Andersen)

Fru Thulstrup

Dette er en psykologisk thriller om vold … Vold både på sjæl og krop. Bogens plot er bygget op med et spændingsniveau som stiger støt gennem hele bogen. […] Man er skiftevis inde i hovedet på både Saga og Mike, og jeg synes personskildringen er ramt meget godt. […] 

Dette er forfatterens debutroman. Og hvilken debut! Det er en barsk fortælling om ægteskabets skyggesider, hvor personerne skildres levende og ægte.

(Jeanette Thulstrup)

helles_bogomtaler

Jeg er nærmest mundlam efter at have læst Sussie Maria Pilegaards debutroman Saga. […]

Bogen er som at høre Ravels Bolero, jeg blev mere og mere fanget af den og den bygges langsomt op, man bliver hvirvlet ind i den og kan ikke slippe den før sidste side.

(Helle Brandt)

kreativepips.dk

Bogen er virkelig en god og nervepirrende thriller. Der var flere gange, hvor jeg fik kuldegysninger. Bogen er velskrevet, og jeg følte virkelig Sagas dilemma. Livet (og parforhold) er ikke bare sort/hvid, og det formår Sussie at beskrive rigtig godt. Bogen holder på spændingen hele vejen igennem, og det er først til allersidst, vi får af vide om Saga redder sig selv eller om hun bliver og kæmper for drømmetilværelsen.

(Pia Lindehøj Hansen)

minvirtuellebogreol.dk

Saga er en fremragende forfærdelig læsning – Den er velskrevet, intens og gribende med et uhyggeligt tema som fokuspunkt. Den kaster et fint lys over det faktum, at det er ikke altid, at der følger fysisk vold med i et voldeligt ægteskab, psykisk vold er også vold! – Anbefales til alle, der trænger til at blive rystet lidt helt ind i deres sjæl.

Tusind tak til forfatteren for at sende mig et anmeldereksemplar – Jeg er glad for, at bogen fandt vej frem til mig!

(Pernille Møllnitz)

Bogreden hos Monika

Puuuha … Jeg er snart halvvejs i bogen, og det er ikke just behagelig læsning. […] Det er så realistisk, at jeg får hjertebanken, og det sitrer i kroppen.

(Monika Tess Pedersen)