Kategorier

På denne side finder du en liste over titler, jeg tidligere har udgivet, og titler på vej.

Saga (roman), forlaget EgoLibris (2018)

Saga og Mike er på vej til Seattle. Mike er blevet forfremmet, og udadtil er de to det perfekte par med hus, børn og en god økonomi. Men under den perfekte overflade ligger dæmonerne på lur. Eventyret begynder at slå revner, og gamle familiehemmeligheder dukker frem fra sprækkerne. Snart bliver Saga nødt til at vælge, om hun vil redde sig selv, eller om hun vil blive og forsøge at redde stumperne af den tilværelse, hun altid har drømt om.

Frida (roman) - endnu ikke udkommet

Frida lider af ufrivillig tavshed; en angstlidelse, hun har haft, siden hun var barn. Nu er hun blevet voksen, men tavsheden har stadig tag i hende, og Frida er begyndt at tvivle på, om det nogensinde vil lykkes hende at få en familie. Ensomheden ligger på lur, da Fridas i forvejen lille omgangskreds svinder yderligere ind, og samtidig dukker en ukendt fjende op. Spørgsmålet er, om Frida finder sin stemme, før det er for sent.

Noveller

Jeg har skrevet flere noveller. Et par af dem er publiceret på Facebook. Læs for eksempel om Louise og Tobias, der kommer til at sidde fast i en elevator, eller læs om Ellen, der bruger hele ugen på at vente på Lokalavisen.

Kronikker

I 2014 vandt jeg Informations kronikkonkurrence med denne kronik om lykken:

Hvor fanden blev lykken af?

 

Samme år fik jeg publiceret en kronik i Politiken i deres serie om autofiktion:

Stolthed står for fald