Kategorier

På denne side finder du en liste over titler, jeg tidligere har udgivet, og titler på vej.

Frida (roman), Forlaget Brændpunkt (2021)

Frida lider af selektiv mutisme; en angstlidelse, hun har haft, siden hun var barn, og som forhindrer hende i at tale frit. Nu er hun blevet voksen, men hendes ufrivillige tavshed plager hende stadig og gør det svært for hende at leve det liv, hun ønsker. Det bliver ikke bedre af, at forholdet til kæresten går dårligt, og i løbet af sommeren bliver Fridas eksistens yderligere udfordret af begivenheder, hun ikke har nogen indflydelse på. Hendes i forvejen lille omgangskreds svinder ind og truer med at efterlade hende alene tilbage. Den isolation, som Frida altid har frygtet, rykker nærmere, og Frida bliver tvunget langt væk fra sin komfortzone.

Saga (roman)
OBS! Bogen er udgået fra forlaget i 2020

Saga og Mike er på vej til Seattle. Mike er blevet forfremmet, og udadtil ser alting godt ud: Saga og Mike har hus, børn og en god økonomi, men under den perfekte overflade ligger dæmonerne på lur. Tilværelsen begynder at slå revner, og gamle familiehemmeligheder dukker frem fra sprækkerne. Snart bliver Saga nødt til at vælge, om hun vil redde sig selv, eller om hun vil blive og forsøge at redde stumperne af den tilværelse, hun altid har drømt om.

Land of Choice (novelle), forventet udgivelse 2020

Land of Choice er mit novellebidrag til en antologi, der forventes at udkomme i 2020. Det overordnede tema for antologien er “fiktive lande i forfatteres beskrivelse og kunstneres grafik”. Novellen er en fremtidsvision om, hvordan det almene boligmarked kunne se ud, hvis det i højere grad blev tilpasset individuelle ønsker. Til novellen hører et billede (frimærke) udformet af den danske grafiker Gitte Harslev. Idémændene bag hele projektet er Bjørn Berge (“Landene som forsvandt : 1840-1975”, 2018) og Lars Aagaard-Mogensen.

Noveller

Jeg har skrevet flere noveller. Et par af dem er publiceret på Facebook. Læs for eksempel om Louise og Tobias, der kommer til at sidde fast i en elevator, eller læs om Ellen, der bruger hele ugen på at vente på Lokalavisen.

Kronikker

I 2014 vandt jeg Informations kronikkonkurrence med denne kronik om lykken:

Hvor fanden blev lykken af?

 

Samme år fik jeg publiceret en kronik i Politiken i deres serie om autofiktion:

Stolthed står for fald